Pozovite 061/61-16-270

Naša priča

Sve što trebate da znate o KupiLendu

Kupilend.rs – online prodavnica

 Kupilend je online prodavnica dečije opreme i stvari za opremanje dečije sobe koja je u vlasništvu firme PR Milica Pavlovic Internet prodavnica „Bebomanija“ čije je sedište u Gornjem Milanovcu.
Otpočeli smo sa radom 2022 godine, trudeći se svakim danom da roditeljima ponudimo veliki izbor proizvoda za mališane, sa najboljim preporukama kako bismo im olakšali kupovinu.

Cilj našeg osnivanja bio je da roditeljima ponudimo nešto drugačije, da se izdvojimo uslugom i ljubaznošću, jer smatramo da razvojem poverenja možemo stići do dugotrajne saradnje.

Naši proizvodi nose poznate brendove poput Aristom, Cangaroo, Lorelli Bertoni, Baby Bear Origin, Dolu, NouNou, Qplay, Kinderkraft i drugi. 
U asortimanu se nalaze izmedju ostalog tricikli za decu, dečija vozila na akumulator, dečiji tepisi I posteljine i drugi proizvodi, pažljivo birani kako bi mališanima omogućili što veselije odrastanje, a roditeljima ulepšali najlepšu životnu ulogu.
U tom smislu, trudimo se da redovno pratimo inovacije na tržištu dečije opreme, pritom vodeći računa o potrebama kako mališana tako i roditelja.

Cilj našeg poslovanja nisu samo odlični proizvodi, već ispred svega zadovoljni kupci.
Oni su naša najbolja reklama, ali i naš „vetar u leđa“ i podstrek da svakim danom radimo još više i predanije.
Zbog Vas želimo da budemo što profesionalniji, trudeći se da ispoštujemo vaše vreme i opravdamo Vaša očekivanja.

Zahvaljujemo se svima koji su nam do sada ukazali poverenje i radujemo se budućim saradnjama, uz obostrano zadovoljstvo!

Proizvode možete poručiti:

  • Direktno na sajtu,
  • Putem našeg Call Centra 061/61-16-270 
  • Ili preko društvenih mreža – Facebook i Instagram.


Isporuka proizvoda u roku od 1-3 radna dana DAILY EXPRESS brzom poštom na kućnu adresu.

Korpa
Scroll to Top