Pozovite 061/61-16-270

Posteljine za decu

Posteljine za decu

Deca vole kada su dečije posteljine oslikane junacima iz njihovih crtanih filmova ili you tube klipova. Posteljine za decu nisu samo mesto gde se spava one su mnogo više od toga.

Ona je spoj boja i materijala koja će ulepšati svaku dečiju sobu. A pritom asocira na odmor i uživanje.

Posteljina za decu bela sa čokoladnim kolačićima u raznim bojama

Međutim, deci se nikada ne žuri u krevet, često će negodovati, jer oni upijaju svet oko sebe. Misle da ako odu u krevet, nešto će važno da propuste. Ali ako im obećate da ćete im ispričati neku lepu priču na prelepoj posteljini, možda se i predomisle.

Pritom, posteljina za decu sa omiljenim junacima može dodatno da ih motiviše da vas poslušaju. Zbog toga je vrlo bitno da im ispunite želju kada je dezen dečije postljine u pitanju.

To će i vama pomoći da ih odvedete ranije u krevet i pre uspavate. Okružena svojim omiljenim likovima deca će se osećati bezbedno i ušuškano.

Posteljine za devojčice i posteljine za decake

  Dok dečaci više preferiraju dinosauruse, Paw Patrol, devojčice vole posteljine Frozen, Princess, Unicorn i druge.
Mnogi roditelji kao kriterijum za izbor posteljine za decu navode i boju sobe, pa žele da se dečija posteljina uklapa u okruženje.
Kako je soba za dečake u većini slučajeva u plavoj boji, mnogi se odlučuju za plavu posteljinu. Dok kod devojčica pretežno dominiraju različiti dezeni roze boje. 

Materijali, dimenzije decije posteljine

Kao što smo već istakli posteljine za decu su vrhunskog dizajna, a materijal koji se koristi je sledećeg sastava: 65% pamuk i 35% poliester.
Dečija posteljine se sastoje iz čaršafa, navlake i jastučnice. Dimenzije same posteljine mogu biti različite, ali najčešće su: navlaka – 160×220 cm, čaršaf – 160×240 cm , jastučnica – 50x70cm. Peru se na 30 stepeni.
Veoma je važno istaći da su boje postojane i nisu kancerogene što je i najbitniije.
dečija posteljine
Decije posteljine sa crtanim likovima ne otiru se ni prilikom pranja ni prilikom korišćenja.
Zemlja porekla ovih posteljina za decu je Turska, koja je u svetu poznata po najkvalitetnijim posteljinama za spavanje.
Decije posteljine sa crtanim likovima mogu biti sa jednom ili sa dve jastučnice, u zavisnosti da li kupujete posteljinu za jedno ili dva deteta.

Naša ponuda

U našoj bogatoj ponudi posteljina za decu možete pronaći živopisne dezene koji će se sigurno svideti vašim mališanima.

Dobro pročitajte karakteristike ispod svake slike i u slučaju da vam nešto i nakon toga ne bude jasno budite slobodni da nas kontaktirate na telefon ili putem emaila: info.kupilend@gmail.com

Korpa
Scroll to Top