Pozovite 061/61-16-270

Posteljine

Prikazan jedan rezultat

Posteljine za krevet

Posteljine predstavljaju savršenu harmoniju udobnosti i mekoće. Njeni prirodni materijali poput pamuka i satena treba da pruže osećaj lagodnosti i uživanja na krevetu.

Međutim, posteljina za bračni krevet ne služi samo da nam pospeši spavanje na krevetu. Posteljine za krevet su mnogo više od toga, posebno u današnje vreme.

posteljine-za-bračni-krevet

Sa razvojem enterijera, sve više postaje i važan dekorativni element. Ona oplemenjuje ne samo krevet na kome odmaramo, već i celu sobu.

Originalni dizajn posteljine za bračni krevet zaista ulepšava ambijent u kojem provodimo vreme. Njen materijal značajno utiče na kvalitet našeg sna i odmora tokom noći.

Kad su u pitanju bebe, posteljine za decu treba da omoguće pre svega udobnost. Kod starijih mališana, diktira izgled buduće sobe. Uz to, dobar je saveznik roditeljima. Dečije posteljine mališane uče kulturi odlaska u krevet.

posteljine-za-decu

Odlazak na spavanje je olakšan zahvaljujući njenim motivima. Decije posteljine sa crtanim likovima predstavljaju važan podsticaj deci kad se bliži trenutak odlaska u krevet.

Zbog svega toga što omogućuje, posteljina za krevet može biti savršen poklon kako za odrasle tako I za mališane.

Posteljine za odrasle

Kvalitetan san ključan je za adekvatan odmor tokom noći, jer utiče na zdravlje i život svakog čoveka. Na kvalitet sna utiče mnogo faktora, a jedan od presudnih je adekvatna posteljina za krevet.

Pri tom odabiru, treba uzeti u obzir da se na posteljini osećamo prijatno i lagodno.

Samim tim, materijal treba da obezbedi našoj koži da diše, bez opasnosti od iritacija, osipa i znojenja. Kako bi se sprečile sve te pojave, važno je izabrati posteljine za bračni krevet koje u potpunosti odgovaraju našim potrebama.

Krevet je najbitniji deo svake spavace sobe, pa je odabir posteljine za krevet koja se estetski uklapa u prostor ključan prilikom dekorisanja spavaće sobe.

Iz tog razloga, danas postoje čitave kolekcije posteljina u zavisnosti od toga kojeg su materijala. Naročito je danas tražena pamučna posteljina, jer je sinonim za kvalitet.

posteljine-za-krevet

Pamučna posteljina – sinonim kvaliteta

Pamučna posteljina može biti od 100 % pamuk ili one koje su kombinacija pamuka (65%) i poliestera (35%).

Stoprocenti pamuk je najprijatniji materijal, a u isto vreme i prirodan, pa ćete, ako spavate na pamučnoj posteljini, ustajati odmorni.

Pamučna posteljina se lako održava, jer se pere na temperaturi od 40 stepeni i lako se pegla. Pružaju osećaj svežine i asocijacija su na uživanje.

Uz njih, pamuk-saten posteljine postaju sve više popularnije, jer su udobne i prijatne na dodir. Zato je danas proizvodnja ovakvog tipa u naglom porastu.

Kad je u pitanju dizajn, puno je atraktivnih posteljina za krevet u klasičnom, sportskom, muzičkom, romantičnom i mnogim drugim stilovima.

Pošto prate enterijer, dizajn posteljine za bračni krevet je toliko raznovrstan da bukvalno odrasli imaju glavobolju za koji model da se odluče.

Posteljine za odrasle može biti posteljina za jednu osobu ili za dve. Posteljina 160×200 sadrži jastučnicu, čaršaf Iijorgansku navlaku.

Jastučnica može biti dimenzija ili 50*70cm ili 60*80 cm. Čaršaf i jorganska navlaka su 140*200cm.

Posteljina za dve osobe sadrže dve jastučnice 50*70cm ili 60*80cm, čaršaf 220*240cm (ili 200*220cm) i navlaku za jorgan 200*220cm (ili 200*200cm).

Kod posteljina za bračni krevet ima i kolekcija koje sadrže 6 do 7 delova.

Posteljine sa 6 delova imaju 2 jastučnice, 2 jastučnice za dekorativni jastuk, čaršaf i jednu navlaku za jorgan, dok posteljine za krevet sa 7 isto to s tim da svaka osoba ima svoju jorgansku navlaku.

Dečije posteljine

Kako roditelji razmišljaju o svakom detalju dečije sobe, razvilo se i interesovanje za posteljine za decu.

Njihova proizvodnja danas je do te mere razvijena da postoje čitave kolekcije divnih boja i modela.

Naročito  su interesantne decije posteljine sa crtanim junacima koji mališani vole i koje ih asociraju na radost i sreću.

dečije-posteljine

Dečije posteljine pružaju mališanima divan osećaj i udoban san. One oprinose ne samo izgledu dečijeg kreveta, već i izgledu celokupne dečije sobe.

Ovakve posteljine za decu pomažu da dete započne dan sa osmehom na licu.

Uz širok asortiman boja i dezena, dečije posteljine su suptilan i efikasan način da ukrasite sobu vašeg mališana.

Stil dečije posteljine je stvar ukusa, dok je funkcionalost i dalje prioritet prilikom odabira. Posebno je važno obratiti pažnju na material, jer utiče na kvalitet posteljine za decu.

Dečije posteljine su izrađene od pažljivo biranih materijala. U tome najviše prednjači pamuk, jer je najudobniji i najviše prija nežnoj dečijoj koži.

Posteljine za decu od visoko kvalitetnog pamuka pružiće mališanima kvalitetan san, obradovaće ih i učiniće odlazak u krevet mnogo lakšim.

Danas je sve više prisutna i pamučna posteljina sa mikro satenom koja je posebno mekana i prijatna na dodir. Set dečije posteljine sadrži jastučnicu, čaršaf i navlaku za jorgan.

Dimenzije variraju u zavisnosti od proizvođača. Obično su to dimenzije 50*70cm za jastučnicu, 160*240cm za čaršaf  i 160*220cm jorgansku navlaku.

Posteljine za decu se lako održavaju. Peru se u mašini za veš na temperaturi 30 ili 40 stepeni.

Posteljine za bebe

Poznato je da bebe provode mnoge sate spavajući u svojim krevecima, pa je važno da su uvek ušuškane i zaštićene. Krevetac je mesto za najlepše snove vaših beba, pa je neophodan kvalitetan model za bebe.

Takve posteljine za decu treba da budu mekane, nežne i prijatne na dodir. A pre svega – treba bebama da pruže divan osećaj i omoguće udoban san.

Posteljina za krevetac je izrađena od prirodnih materijala koji ne samo da su mekani, lagani i nežni za kožu beba, već i ne sadrže hemikalije.

Klasične dečija posteljina od 100% pamuka često je standard kada je u pitanju izbor bebi posteljina.

Posteljina za bebe obuhvata jastučnicu za ravan bebi jastuk, čaršaf sa lastižom koji treba da obuhvati dušek na kome beba spava i jorgansku navlaku. Dimenzije treba da isprate dimenzije kreveca.

Dezeni treba da isprate osećaj radosti koja se vezuje za bebu i njen dolazak na svet. Postoji veliki izbor dezena posteljina za bebe sa različitim pastelnim ili jarkim tonovima.

Prisutni su i motivi omiljenih životinja (npr.mede sa kapicom za spavanje ili životinjice drugari) ili decije posteljine sa crtanim likovima.

Naša ponuda – posteljina prodaja

Često dobijamo pitanja posteljina akcija?

U našoj online prodavnici pronaći ćeš mnogo modela posteljina kako za decu tako i za odrasle po najpovoljnijim cenama.

Ako želiš dodatnu informaciju slobodno nas kontaktiraj na email ili telefon. Rado ćemo odgovoriti na sva tvoja dodatna pitanja.

Najpopularniji model pogledajte OVDE

Korpa
Scroll to Top